Nejnovější recenze ze sekce Řasenky
Pro mě nejlepší řasenka. Vyzkoušela jsem jich už mnoho, ale pokaždé se vracím k této.
Řasenka krásně řasy prodlouží, rozdělí a neslepuje, přidá i na objemu. Dobře se nanáší, nezůstanou žmolky, černé smítka. Vydrží celý den. Na denní líčení bohatě postačí jednou nanést, pro dramatičtější look se může nanést i vícekrát. Je dražší, ale kvalita je odpovídající. A úplně nejdůležitější je pro mě kritérium, pro které jsem ji vybrala, že oči nezčervenají, nepálí, neřežou, neslzí, zkrátka je dobře snášenlivá pro ty, kdo mají i velmi citlivé oči.
- dobře se nanáší
- dlouho vydrží
Řasenku používám dlouho a jsem s ní spokojená. Černá je opravdu černá, nedrolí se a vydrží vodu. Odličovat se musí olejovou bází. Řasenku vřele doporučuji.
Doporučuji tuto značku
- Krásné zahustuje
- Perfektně se smyva
- Perfektní vydrž
- Není co vytknout
pokud řasenka není polovysušená mám s ní dobrou zkušenost
Maybelline The Colossal Curl Bounce™ Waterproof voděodolná řasenka pro objem a natočení řas 02 Very Black 10 ml
pokud řasenka není skoro vysušená je ok
- Lepší než řasenky od L'Oréal není ani náhodou
- Velmi světlá barva
Řasenka s dobrým kartáčkem. Jejím plusem je, že je smývatelná teplou vodou, takže nemusíte používat odličovač.
- detailní kartáček
- spíše přirozený vzhled
- bezva cena
- obtiskává se na víčka
Naj-Oleari Click On Me Extra Volume Mascara barevná řasenka pro extra objem 02 Chocolate Brown 12 ml
- Opakovaný nákup
- Velká spokojenost
- řasenku jsem si oblíbila, krásně zvýrazní řasy,lehce se odličuje
- koupeno opakovaně
- Řasenku znám z lékárny. Příjemná kokosová vůně.
- Přírodní m
- Nedělá hrudky
- Nerozmazava se
- Vhodná na citlivé očii
- A cena, oproti lékárně.
Řasenku určitě doporučuji osobám a citlivými očima.
Používám 15 let, nemohu vonící řasenky.
Nezaznamenala jsem žádnou alergickou reakci, ani slzicí oči.
Opravdu kvalita. Cena velmi příznivá.
- Řasenka se dobře nanáší
- neštípe
- Vydrží celý den
- nemaže se
- jednoduše se odličuje, teplou vodou